Click Here for more inforamation

Lash Lift: Effekten, förloppet och efterbehandling

Ett franslyft är en halvpermanent, helt naturlig metod som ger längre och tjockare ögonfransar utan användning av kemikalier eller förlängningar. Vaxbaserna är tjockare, vilket gör att fransarna verkar vara lyft och längre än vad de är. Om du har fått ett franslyft, slipper du klumpig mascara eller irriterande lösögonfransar. Dessutom blir dina fransar tjocka och långa utan någon ansträngning från din sida.

Många människor låter färga sina ögonfransar i en mörkare nyans för att få dem att se bättre ut. Tänk med andra ord på det som en permanent för dina ögonfransar.

Kurs i Lashlift från Reborn Avenue ska vara snabb och bekväm och lämna dig med vackra ögonfransar som du kan slå med övergivenhet.

Hur länge håller effekten av en franslift i sig?

Effekten av en franslift kommer att blekna med tiden. Effekterna kan blekna efter några veckor, och du kan använda mascara igen. Alla franslyftningar är dock inte lika bra. Hur länge kommer din franslyftning att pågå? lift hålla i längden? Många saker påverkar hur länge dina nylyfta fransar kommer att hålla sig så.

● Omedelbar läkarvård.

● Skydd och underhåll av ögonfransarna

● Hur länge är dina fransar innan de krullar sig

● Hur snabbt de utvecklas naturligt.

Trots dina bästa ansträngningar kan det hända att du upptäcker att varaktigheten av din franslyftning är kortare än vad den var för. andra som genomgått samma operation. Du kan uppleva detta helt enkelt på grund av hur snabbt dina ögonfransar växer normalt.

Ritualen före ögonfranslyftet

Eftersom franslyft är ett minimalt invasivt ingrepp krävs det inte så mycket för att genomföra det. preoperativ vård. För att nämna några exempel på experthjälp:

● Hitta en salong och en hudvårdsexpert som du kan lita på.

● Utför ett lapptest innan du påbörjar Kurs i Lashlift.

● Undvik att bära smink på operationsdagen.

● Om det skulle få dig att må bättre kan du ta av dig dina kontaktlinser före behandlingen.

● Vänta 24 timmar före ditt besök med att krusa dina fransar.

● Sluta använda vattenfast mascara 48 timmar före ditt besök.

● Du bör börja med att leta efter en kvalificerad och erfaren estetiker som kan utföra franslyftet. Hitta en välrenommerad och högt rankad salong på nätet eller via personliga hänvisningar.

● Förbered dig på vad du kan förvänta dig av Kurs i Lashlift.

● En franslyftning bör orsaka obehag.

Under operationen:

● Estetikern kommer att använda en pinne för att separera dina nedre och övre fransar.

● Serum eller behandling appliceras, vilket effektivt målar fransarna uppåt från roten till en silikonstav för att få den önskade upphöjda, längre looken.

● Att lägga till lite färg och volymförstärkare kan hjälpa till.

● Följande steg är att estetikern rengör och borstar dina fransar.

● Det hela bör ta cirka 45 minuter. Blunda.

Efterbehandling

● Du bör vänta 24 timmar efter din Kurs i Lashlift innan du gör dem våta igen.

● Intensiv ögonmakeup applicering efter en Kurs i Lashlift kan. äventyra förfarandets effektivitet.

● En estetiker kan också applicera serum och balsam på dina fransar före nästa Lashlift för att hålla dem smidiga och friska mellan besöken.

Skadar det att få ögonfransarna förlängda att skada dem?

Nej, franslyftning ska inte göra någon skada på dina fransar. Om något går fel med Kurs i Lashlift, kommer åtminstone effekterna inte att vara för evigt. Ögonfransarna fälls normalt och återväxter var fjärde till sjätte vecka, så du behöver inte oroa dig för permanenta skador.

Trots dina bästa ansträngningar kan det hända att du upptäcker att varaktigheten av din franslyftning är kortare än vad den var för. andra som genomgått samma operation. Du kan uppleva detta helt enkelt på grund av hur snabbt dina ögonfransar växer normalt. Trots dina bästa ansträngningar kan det hända att du upptäcker att varaktigheten av din franslyftning är kortare än vad den var för. andra som genomgått samma operation. Du kan uppleva detta helt enkelt på grund av hur snabbt dina ögonfransar växer normalt.